Channelings terugkomdag

Channelings terugkomdag

Doorgegeven op 3 maart 2016

Lord Shiva:
Een van mijn bijnamen is de Vernietiger; met mijn Goddelijke kracht onderhoud ik de wetten van vergankelijkheid, wetten die gelden voor alles wat door jullie mensen is gecreëerd. De reden daarvoor is, dat al jullie creaties zo af en toe aandacht nodig hebben. Door oude dingen te vernietigen wordt ruimte voor iets anders, iets nieuws geschapen. Ruimte waarin jullie weer andere dingen kunnen creëren die voldoen aan jullie steeds veranderende wensen en inzichten. Op deze wijze maken jullie vooruitgang mogelijk. Daarom word ik ook wel de Veranderaar genoemd.

Weet dat in ieder van jullie de godskracht, de scheppende kracht van de Bron aanwezig is. Zo ook de kracht om dingen te niet te doen en te veranderen.

Mijn goddelijke krachten wordt gedragen op golven van licht en liefde die ieder van jullie kunnen ontvangen, als je je op mij afstemt.

Hartchakra: het hartchakra is het vierde chakra en is de middelste van jullie zeven chakra’s. De drie chakra’s daarboven geven jullie de mogelijkheid om je te verbinden met en ingevingen te ontvangen uit hogere sferen. De drie chakra’s daar beneden stellen jullie in staat om op de planeet Aarde te leven als individu en als soort in leven te blijven door voortplanting.

‘Leven vanuit het hart’ kan worden gezien als een leven waarbij bewust een afweging wordt gemaakt tussen wat je intuïtie via de bovenste chakra’s je ingeeft, en de diverse drijfveren die je vanuit je onderste drie chakra’s ervaart.

Het derde chakra of de zonnevlecht is o.a. de zetel van je zelfvertrouwen. Mocht je aan jezelf twijfelen (ben ik wel goed genoeg? Kan ik dat wel? etc) zeg dan tegen jezelf:

ik ben mijn gewicht in goud waard.

Het tweede chakra is de zetel van onze sexualiteit. Het wordt ook wel het sacrale chakra genoemd, waarmee wordt gerefereerd aan de heilige vereniging van het mannelijke en het vrouwelijke, de bron van nieuw leven. Toch zijn sexuele krachten de oorzaak van veel verdriet en ellende in de wereld. De mensheid is op enig moment in verwarring geraakt toen de verbinding tussen sexuele krachten en de liefdeskracht is verbroken. Sex zonder liefde leidt vroeg of laat tot problemen; deze les kunnen mensen alleen leren door ervaring. Het een kwestie van keuze; denk hierbij aan de vergelijking van de oceaan en het meer.

Een oceaan is een grote hoeveelheid water. Onder invloed van de aantrekkingskracht van de maan beweegt het water van de zeeën zich rond de aarde; deze beweging veroorzaakt eb en vloed, met sterke stromingen, golven en aan de kustlijn afwisselend hoog en laag water.

Een meer is een kleinere hoeveelheid, min of meer stilstaand, kabbelend water die rondom begrensd wordt door oevers. Deze beperkingen en relatieve rust zijn mede bepalend voor de schoonheid van een meer.

Iedere mens heeft de keuze om een oceaan te zijn en zich over te geven aan en zich mee te laten nemen door de krachten van de maan; de zee die ritmisch stranden overspoelt en zich weer terugtrekt, de zee die kusten beroert en zich stukslaat op rotsen.

Of om een meer te zijn, ingebed tussen oevers die het meer omringen en omvatten. Rustig kabbelend knabbelt het water aan de oevers, waar riet en andere waterplanten groeien en bloeien. De oever van het meer kan worden gezien als een beperking van de vrijheid van het water. De interactie tussen het water van het meer en het omringende, vruchtbare en zacht glooiende land biedt de aanblik van onmetelijke schoonheid.

Bezoek aan de Akasha kronieken
Daarna hebben we de Akasha kronieken bezocht, waar we ons systeem hebben gescand op aan­wezig­heid van emotionele ladingen en blokkades uit voriger levens, die in dit leven verhinderen om ons te ont-wikkelen tot wie wij waarlijk zijn. Eén van de dingen die hierbij kunnen spelen, zijn eden en beloftes die wij in vorige levens hebben afgelegd.

Wij zijn allemaal wel eens non of priesteres geweest en hebben toen de geloften van kuisheid en armoede afgelegd. Dit zijn twee redenen om ieder wel-voelend mens in verwarring te brengen. Immers, tegelijkertijd werden achterdeuren van kloosters opengezet voor jongelingen uit de betere kringen die daar hun eerste sexuele ervaringen mochten opdoen. En de kerk zelf heeft zich verrijkt  door het bedrijven van sexuele handelingen te faciliteren, door de zonde er over te preken en vervolgens de gelovigen de gelegenheid te geven hun zonden af te kopen o.a. in de vorm van aflaten.

Dergelijke ervaringen opgedaan in vorige levens kunnen ons in dit leven behoorlijk dwars zitten. Neem de positie in van toeschouwer en kijk  naar deze gebeurtenissen en de gevoelens die de herinnering eraan bij je raken. Als je van mening bent dat ze je niet meer dienen, mag je er nu afscheid van nemen. Dit alles in overeenstemming met de wil van jouw Ik ben Aanwezigheid.

 

Beekbergen, 6 maart 2016

In de Agenda staan de data waarop de Kali workshop en de Germain 13D workshop worden gegeven. Voor meer informatie en aanvraag van inschrijfformulieren: edith@intomastery.nl