St. Germain 13D workshop

 Germain 13D

Multidimensionaal Bewustzijn (MDB)

De filosofie van Germain 13D Multidimensionaal Bewustzijn is gebaseerd op de erkenning van Goddelijke energie die het gehele universum met alle (levens)vormen heeft gecreëerd en in die schepping alom tegenwoordig is. De mens wordt gezien als een multidimensionaal wezen dat leeft in een multidimensionale werkelijkheid.

Het doel van deze workshop is om de energie van éénheid, heelheid, liefde en vrijheid in jou te doen ontwaken en verankeren. Deze energie maakt na de workshop deel uit van je wezen en ondersteunt je persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Germain workshop 13D MDB workshop gaat over ons bewustzijn, de mens en haar energetische systemen, de Aarde, de kosmos, universele wetten, Goden en de opgestegen meesters, het ontwaken van de eigen kracht en het persoonlijk meesterschap.
13D staat voor de 13 dimensies die tijdens deze workshop worden geactiveerd. In deze workshop komen a. de volgende elementen aan bod:

– filosofie van en uitleg over 13D Multi¬dimen¬sionaal Bewustzijn (MDB)
– verschillende diepgaande zuiveringen van wat ons niet meer dient
– activatie en herprogrammering van DNA
– het integreren van de chakra’s
– verbinding herstellen met de ‘I Am Presence’
– activatie van de energieën van 13 dimensies
– energetisch behandelen van jezelf en anderen d.m.v. Shamballa ON
– Verankering van helende en transformerende energieën in je eigen energetische systeem.

Na de activatie van de eerste 13 dimensies zijn hogere niveaus van bewustzijn bereikbaar tot en voorbij die van de ‘Ik ben aanwezigheid’ en het persoonlijk meesterschap. Tevens legt het de energetische link met de evolutionaire groei van de aarde waarna automatisch persoonlijke ‘downloads’ van nieuwe energieën plaats kunnen vinden.

Deze meerdaagse workshop is bedoeld voor mensen die nieuwe horizonten willen verkennen en niet (helemaal) tevreden zijn met de manier waarop hun leven nu verloopt. Voor wie meer in harmonie met zichzelf en de omgeving wil leven en Liefde wil laten stromen. Je kunt deze energie van pure Liefde gebruiken om jezelf en anderen te helen en lijden te verlichten.

Deze workshop gaat over Jouw Leven. Het gaat voorbij theorie en filosofie en maakt er een persoonlijke reis van; een reis op jouw weg van bewustwording, meesterschap en zelfrealisatie.

Dagindeling
We beginnen iedere dag met een ceremonie waarin je wordt uitgenodigd om je te openen voor en verbinden met de Bron. De hierboven genoemde thema’s worden behandeld, afgewisseld door geleide meditaties die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van iedere individuele deelnemer. Na deze workshop kan je de helende energie ook doorgeven aan anderen.

De inhoud en te volgen werkwijze wordt aangereikt door de opgestegen meester St Germain. De workshop wordt geleid door Edith Voskamp, een Shamballa 13D master teacher, die is opgeleid door John M. Armitage. Hij is de grondlegger van Shamballa 13D Multidimesional Healing, later omgedoopt tot New paradigm on Multidimensional transformation.

data:
zaterdag 25 augustus t/m 29 augustus 2018, waarvan:
25 en 26 augustus: Germain 13D MDB workshop
27 augustus: vrije dag naar eigen wensen in te vullen
28 en 29 augustus: Germain 13D MDB workshop

Tijden:
workshopdagen van 10.00 – 17.00 uur
vanaf 9.30 uur: inloop met koffie, thee en iets lekkers

Plaats:
spiritueel centrum Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen
Voor meer informatie over het centrum: www.isissofia.nl/

Prijs:
€ 497,50 inclusief catering, 4 overnachtingen en verblijf in het centrum;
tegen meerprijs kunnen deelnemers de avond ervoor komen, een dag langer blijven en / of kiezen voor meer privacy in een B&B.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Edith@intomastery.nl

Met vriendelijke groet,
Edith Voskamp

 

 


De workshop Germain 13D Multidimensionaal Bewustzijn wordt gegeven op 25 t/m 29 augustus 2018 in spiritueel centrum Isis Sofia te Dalfsen. Voor meer informatie en het inschrijfformulier: edith@intomastery.nl