Kali workshop

Kali workshop

De Kali workshop is gericht op het zuiveren van ons onderbewustzijn: de bevrijding van de Ikjes, het ego. Symbolisch is de gordel van schedels die de Godin Kali draagt. Vol liefde en mededogen helpt zij ons met haar lange tong bij het schonen van vergoten bloed en verlossing van lijden. Kali is strijdvaardig en lijkt ongeduldig te zijn: zij danst op haar metgezel Lord Shiva om hem wakker te schudden. Shiva is de God van Verandering.

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor mensen die spiritueel verder willen groeien en voor allen die niet tevreden zijn met de manier waarop hun leven nu verloopt.

Kali zal je bijstaan indien je meer in harmonie met jezelf en je omgeving wilt leven en Liefde van je hart wilt laten stromen.

In het Hindoeïsme wordt de mens wel voorgesteld als zittend in een wagen die wordt voortgetrokken door vijf witte paarden. De paarden zijn onstuimig en rennen alle kanten op. Zolang de mens niet in staat is om de teugels in eigen handen te nemen, wordt hij naar alle kanten getrokken. Naarmate hij zich bevrijdt van zijn ego-eigenschappen, emotionele gehechtheden en beperkende overtuigingen zal hij beter in staat zijn de paarden te mennen en de richting uitgaan die hij zelf, of beter gezegd zijn ZELF, bepaalt.

We beginnen iedere dag met een ceremonie waarin je wordt uitgenodigd om je te openen voor en verbinden met de Goddelijke energie. Daarna volgen geleide meditaties die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van iedere individuele deelnemer.
De werkwijze is gebaseerd op de oude Indiase wijsheidstraditie die ons leert dat alles in alles aanwezig is. Zo ben jij degene die weet wat jou verhindert om te zijn wie je waarlijk bent. Je was dat alleen vergeten. Wat was je vergeten? Tijdens de meditaties mag je je dat herinneren, en Je bevrijden van gehechtheden en patronen die jou niet langer dienen. De onvoorwaardelijke liefde en mededogen van de Godin Kali zal je daarbij helpen.

Data: zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018
Tijden: beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur;
vanaf 9.30 uur: inloop met koffie, thee en iets lekkers
Plaats: spiritueel centrum Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Praktische informatie

Eten
De maaltijden worden verzorgd door Levina Kaarsemaker. Vegetarisch koken met liefde en respect voor de voortbrengselen van Moeder Aarde is haar passie. Zij laat zien dat gezond en verantwoord eten (rauw, vegetarisch, veganistisch, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij etc.) ook heel lekker is.

Prijs
Prijs voor deze 2-daagse workshop bestaat uit twee componenten:

  • € 117,50 per persoon voor de faciliteiten 1 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner en 1 x overnachting op de slaapzolder van Isis Sofia;
  • een biijdrage voor de teacher naar draagkracht; richtprijs € 100.

Tegen meerprijs wordt aangeboden:
– Een extra overnachting voor of na de workshop voor € 10,- per nacht op de slaapzolder

– een extra ontbijt voor € 7,50

– een extra diner voor € 12,50

– Voor deelnemers die meer privacy tijdens de avond en overnachting wensen, zijn B&B faciliteiten beschikbaar op het terrein van Isis Sofia en daarbuiten. Voor meer informatie over prijs en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Levina Kaarsemaker via haar e-mail adres: levinakaarsemaker@gmail.com

Dagindeling
zaterdag 5 mei:
09.30 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers
10.00 uur workshop
13.00 uur lunch
14.30 uur workshop
18.00 uur diner

zondag 6 mei:
08.00 uur ontbijt
09.30 inloop met koffie, thee en iets lekkers
10.00 uur workshop
13.00 uur lunch
14.30 uur workshop
17.00 afronding

Teacher / facilitator
Edith Voskamp, Intomastery, Haarlem

Meer informatie
Als je het gevoel hebt dat deze Kali workshop iets voor je is, neem dan contact op via Edith@intomastery.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier

Met vriendelijke groet,

Edith Voskamp

De Kali workshop wordt gegeven op 5 en 6 mei 2018 in spiritueel centrum Isis Sofia te Dalfsen.

Voor meer informatie en inschrijfformulieren: edith@intomastery.nl